1
ستاد ویژه توسعه فناوری نانو Iran Nanotechnology Initiative Council بستن
  • ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

  • بانک اطلاعات شاخص های فناوری نانو

  • سایت جشنواره فناوری نانو

  • سیستم جامع آموزش فناوری نانو

  • شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو

  • موسسه خدمات فناوری تا بازار

  • کمیته استانداردسازی فناوری نانو

  • پایگاه اشتغال فناوری نانو

  • کمیته نانو فناوری وزارت بهداشت

  • جشنواره برترین ها

  • مجمع بین المللی اقتصاد نانو

  • اکو نانو

  • پایگاه اطلاع رسانی محصولات فناوری نانو ایران

  • شبکه ایمنی نانو

  • همایش ایمنی در نانو

  • گالری چند رسانه ای نانو

  • تجهیزات فناوری نانو

  • صنعت و بازار

  • باشگاه نانو

همکاری دو شرکت ایرانی برای آنتی‌باکتریال کردن یخچال‌

موضوع : صنعت و بازار کلمات کلیدی : ضد باکتری تاریخ خبر : 1397/07/25 تعداد بازدید : 160

شرکت کلور ایرانیان شرق قصد دارد با استفاده از مستربچ‌های نانویی شرکت آروین سپهرپارت، بوی نامطبوع یخچال‌ها را از بین برده و ماندگاری میوه‌ها را افزایش دهد.

یکی از معضلات موجود در یخچال‌ها، لانه‌گذاری باکتری‌ها و میکروب‌ها در اجزای داخلی یخچال و در نتیجه ایجاد بوی نامطبوع و فاسد شدن میوه‌ها است. روش‌های مختلفی برای رفع بوی نامطبوع یخچال‌ها ارائه شده است که در آن از مواد آنتی‌باکتریال استفاده می‌شود. یکی از شرکت‌های ایرانی راهکاری مبتنی بر فناوری‌ نانو برای حل این مشکل ارائه کرده است.

شرکت آروین سپهرپارت با استفاده از مستربچ‌های آنتی باکتریال بوی نامطبوع را از بین برده و ماندگاری میوه را افزایش داده است. در حال حاضر شرکت کلور ایرانیان شرق مشتری خرید این فناوری است تا از آن در ساخت یخچال استفاده کند.

از مزایای این فناوری می‌توان به  زدایش 99.99 درصد باکتری‌های گرم منفی و مثبت اشاره کرد. همچنین این فناوری را می‌توان برای مقابله با کپک و قارچ نیز مورد استفاده قرار داد.

این مستربچ‌ها را می‌توان در بدنه داخلی یخچال، قفسه‌ها و مخازن میوه یخچال، ظروف نگهدارنده رب و کیسه‌های بسته‌بندی مواد غذایی بر پایه ABS استفاده کرد.

شرکت آروین سپهرپارت در سال 1391 در مشهد با هدف تولید و فروش نانو مواد تأسیس شده است.