چهارمین مجله نانویی ایران در نمایه ESCI سایت تامسون رویترز نمایه شد

مجله International Journal of Nano Dimension که توسط دانشگاه آزاد واحد تنکابن منتشر می‌شود، در نمایه ESCI سایت تامسون رویترز پذیرفته و نمایه شد.

این مجله با نام اختصاری IJND، از سال ۲۰۱۰ و به مدیر مسئولی دکتر بابک صادقی و سردبیری دکتر خلیل پورشمسیان منتشر می‌شود. اعضای هیئت علمی برجسته برخی از دانشگاه‌های کشور و همچنین برخی از دانشگاه‌های خارجی از کشورهایی همچون آمریکا، چین، ترکیه، استرالیا، کره جنوبی و… به‌عنوان عضو هیئت تحریریه با این مجله همکاری می‌نمایند. این مجله به‌صورت فصلنامه بوده و تاکنون ۸ جلد مشتمل بر ۳۱ شماره که حاوی ۳۳۰ مقاله اصلی و ۱۵ مقاله مروری است، در آن چاپ شده است.
این مجله علاوه بر نمایه شدن در نمایه ESCI‌ سایت تامسون رویترز، دارای امتیاز علمی، پژوهشی از کمیسیون نشریات وزرات بهداشت در سال ۱۳۹۲ بوده و در پایگاه‌‌های معتبر دیگری مثل ISC, SID, DOAJ, CAS, Sciencemedia نیز نمایه شده است.  
گفتنی است، نمایه ESCI یا Emerging Sources Citation Index به عنوان یک نمایه جدید در پایگاه ISI-Web of Science Core Collection  در سال ۲۰۱۵ معرفی و ارائه شده است.
لازم  به ذکر است که پیش از این سه مجله نانوی Journal of Nanostructures (ناشر: دانشگاه کاشان)، Journal of Nanostructure in Chemistry (ناشر: دانشگاه آزاد واحد شهر قدس) و Journal of Nanoanalysis (ناشر: دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی) در نمایه ESCI تامسون رویترز پذیرفته شده بودند.
گفتنی است، نمایه ESCI یا Emerging Sources Citation Index به‌عنوان یک نمایه جدید در پایگاه ISI-Web of  Science Core Collection  در سال ۲۰۱۵ معرفی و ارائه شده است.
عنوان و چکیده مقالات منتشرشده در مجلات نمایه ESCI در پایگاه ISI Web of Science قابل جستجو، بازیابی و مشاهده است و این مقالات دارای اعتبار و ارزش مقاله ISI Web of Science خواهند بود. 
اطلاعات بیشتر درباره مجله International Journal of Nano Dimension، به همراه فهرست مقالات منتشر شده در آن در پایگاه اینترنتی مجله در دسترس قرار دارد.
موضوعات پذیرش مقاله برای چاپ در این مجله در تمامی حوزه‌های فناوری نانو است:
Applications such as in bio-sensors, optoelectronics, magnetics, medicine, novel devices
Nanomaterials such as nano metals and alloys, amorphous solids, ceramics, nano composites, polymers, semiconductors
Characterization such as those obtained by acoustic, analytical, diffraction, electrical, optical, spectroscopic, nanoscopic or similar methods
Novel materials such as nanowires, nanotubes, nanoparticles, nanocomposites, thin films, super lattices, quantum dots and quantum wells
Processing methods
Properties of nano structured materials
Synthesis of nano materials
شایان ذکر است، براساس آیین‌نامه حمایت تشویقی ستاد فناوری نانو، به نویسندگان مقالات فناوری نانوی چاپ شده در مجله IJND با توجه به نمایه شدن آن در ESCI، مبلغ ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان حایت تشویقی تعلق می‌گیرد.