انتشار گزارش صنعتی کاربردهای نانوکاتالیست‌های اکسی کلریناسیون ایرانی در صنایع PVC

انتشار گزارش صنعتی کاربردهای نانوکاتالیست‌های اکسی کلریناسیون ایرانی در صنایع PVC

در راستای ترویج صنعتی فناوری های نانو و میکرو، گزارش صنعتی کاربردهای نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی اکسی کلریناسیون در افزایش کیفیت و بازده تولید صنایع PVC، منتشر شد.

در این گزارش ضمن توضیح فرایند تولید پلی وینیل کلرید، و روش‌های تولید مونومر وینیل کلرید (VCM)، به بررسی حجم بازار داخلی و جهانی PVC و مواد اولیه تولید آن اشاره شده است.

همچنین در این گزارش به مباحثی همچون نقش نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی در اکسی‌کلریناسیون اتیلن، و نقش پایه نانوکاتالیست و پروموتر در عملکرد نانوکاتالیست‌ها نیز پرداخته شده است.

اکسی‌کلریناسیون اتیلن، فناوری کلیدی در تولید مونومر وینیل کلرید (VCM) و تولید پلی وینیل کلراید یا همان PVC است. با توجه به تقاضای زیاد برای PVC، اکسی‌کلریناسیون اتیلن یکی از مهمترین فرآیندها در صنعت محسوب می‌شود. با توجه به کاربرد PVC در کشور در صنایع مختلف، تأمین ماده اولیه آن یعنی اتیلن دی‌کلراید (EDC) ضروری است.

اما از زمان تحریم‌ها، نانوکاتالیست اکسی‌کلراسیون به کشور فروخته نشد و واحدهای تولید EDC را دچار مشکل کرد. این امر علاوه بر ایجاد مشکل کمبود میزان تولید EDC، کاهش کیفیت محصول، به دلیل مستعمل بودن کاتالیست‌های معمولی را نیز در پی داشت که با بومی‌سازی این نانوکاتالیست در داخل کشور، علاوه بر حل مشکل تأمین این نانوکاتالیست‌ها، افزایش بازده و کیفیت EDC تولیدی و در نتیجه PVC را در پی داشته است. کاهش هزینه تولید نانوکاتالیست که قطعاً بر کاهش قیمت EDC تولیدی اثر دارد، از دیگر فواید اصلی اجرای این طرح است.

گزارش صنعتی کاربردهای نانوکاتالیست‌های اکسی کلریناسیون ایرانی در صنایع PVC به همراه سایر گزارش‌های صنعتی فناوری نانو، در پایگاه اینترنتی رسانه نانو و صنعت به رایگان در دسترس فناوران و صنعتگران قرار گرفته است.