برگزاری سمپوزیوم بین‌المللی “نانو-میکرو ICR2025” با همکاری ایران، چین و روسیه

سمپوزیوم بین‌المللی “نانو-میکرو ICR2025” با محوریت موضوعات مرتبط با فناوری‌نانو و میکروالکترونیک، با همکاری سه کشور ایران، چین و روسیه، در تاریخ ۲۵ فوریه ۲۰۲۵ به صورت مجازی برگزار می‌شود. این رویداد علمی میزبان سخنرانان برجسته‌ای از دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی معتبر جهان خواهد بود و به بررسی جدیدترین پیشرفت‌های علمی در حوزه نانومواد، نانوزیست‌فناوری، نانوالکترونیک و فناوری‌های نوین تولید خواهد پرداخت.

سمپوزیوم علمی “نانو-میکرو ICR2025” با هدف بررسی پیشرفت‌های نوین در حوزه‌های نانو و میکروالکترونیک، در تاریخ ۲۵ فوریه ۲۰۲۵ (۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد. این سمپوزیوم، که با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری‌نانو (INIC) و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می‌شود، فرصتی منحصر‌به‌فرد برای تبادل دانش و تجربیات علمی بین محققان، اساتید دانشگاه و متخصصان صنعتی از سه کشور ایران، چین و روسیه فراهم می‌آورد.

 

در این رویداد، مباحث گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف نانوفناوری مورد بحث قرار خواهد گرفت، از جمله:

نانومواد و کاربردهای آن‌ها

نانوزیست‌فناوری و نانوداروها

نانوالکترونیک و میکروالکترونیک

تولید و مشخصه‌یابی نانوساختارها

این سمپوزیوم میزبان سخنرانان برجسته‌ای از دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی برتر جهان خواهد بود. برخی از سخنرانان کلیدی این رویداد عبارتند از:

پروفسور گوانجون نیه از آکادمی علوم چین، که درباره‌ی استفاده از وزیکول‌های غشایی در درمان ایمنی تومورها سخنرانی خواهد کرد.

پروفسور یوئه-ای میائو از دانشگاه دونگ‌هوا چین، که مکانیزم‌های انتقال یون در الکترولیت‌های کامپوزیتی فیبری را بررسی خواهد کرد.

پروفسور ایگور کودینوف از دانشگاه فنی سامارا روسیه، که به معرفی فناوری‌های پیرولیتی برای تولید هیدروژن و نانومواد کربنی خواهد پرداخت.

پروفسور اوگنی پارفنوف از دانشگاه علوم و فناوری اوفا روسیه، که درباره‌ی پوشش‌های بیومیمتیک برای ایمپلنت‌های پزشکی سخن خواهد گفت.

دکتر میثم جلالی از دانشگاه علم و صنعت ایران، که روش‌های سنتز نانوسرامیک‌های دما بالا با استفاده از احتراق منیزیومی را معرفی خواهد کرد.

دکتر مسعود عطاپور از دانشگاه صنعتی اصفهان، که در زمینه‌ی پوشش‌های نانومقیاس نوآورانه برای تولید مقرون‌به‌صرفه‌ی هیدروژن سبز ارائه‌ای خواهد داشت.

پروفسور آلبرت ناسیبولین از موسسه فناوری اسکولکوو روسیه، که به بررسی لایه‌های شفاف رسانای ساخته شده از نانولوله‌های کربنی تک‌جداره خواهد پرداخت.

پروفسور هوآ لی از آکادمی علوم چین، که الکترودهای نانوساختار مقرون‌به‌صرفه برای کاربردهای ضدباکتریایی را معرفی خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام رایگان و کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت رسمی رویداد به نشانی https://en.kntu.ac.ir/events/virtual-nano-symposium-icr-2025/ مراجعه کنند.