محققین موسسه فناوری ماساچوست (MIT) مدعی هستند که در شرف اولین تغییر اساسی در طراحی باتری ها اند . این دانشمندان با استفاده از نانولوله ها در ساختار باطری ها موفق به ساخت باتری هایی با قابلیت ذخیره بالای انرژی شدند که آن را ابر خازن نامیدند
ابداع باطری های جدید بر پایه فناوری نانو
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) مدعی هستند که در شرف اولین تغییر اساسی در طراحی باتریها میباشند. تغییراتی که مانند آن از قرن نوزدهم به بعد- در زمینه طراحی باتری – وجود نداشته است.
طبق گزارش منتشر شده Joel E Schindall از آزمایشگاه MIT، آنها توانستهاند با استفاده از فناوری نانو اولین تغییرات اساسی در طراحی و تولید اقتصادیتر باتریها را در ۱۰۰ سال اخیر ارائه دهند.
محققان این آزمایشگاه با استفاده از نانولولهها در ساختار باتریها موفق به ساخت باتریهایی با قابلیت ذخیره بالای انرژی شدند که آن را ابر خازن نامیدهاند. خازنها انرژی را به صورت میدان الکتریکی ذخیره میکنند و در نتیجه نسبت به باتریهای استاندارد که انرژی را به صورت واکنش شیمیایی ذخیره میکند کارایی بیشتری دارد.
ابرخازنها، خازنهایی هستند که سلولهای ذخیره انرژی آن، انرژی زیادی را به شکل سریعی آزاد میکنند و معمولاً در وسایل نقلیه دارای پیل سوختی به عنوان تأمین کننده سریع انرژی فوق العاده زیاد در ترافیکها و بالارفتن از کوه استفاده میشود. یافتههای اخیر این گروه تحقیقاتی در پانزدهمین همایش بینالمللی خازنهای دو لایه و ادوات هیبریدی ذخیره انرژی در فلوریدا ارائه شده است.