در چارچوب پروژهای مشترک در موسسه فرانهوفر آلمان، موادی برای استفاده در بستهبندیها توسعه خواهند یافت که میزان بازماندههای بستهبندیهای مواد غذایی را تا نصف و حتی بیشتر کاهش خواهد داد.
راهکارهای فناورینانو برای رفع مشکلات بستهبندی مواد غذایی
همه ما از مشکلات بستهبندی سسهای گوجهفرنگی و مایونز آگاهی داریم. هنگام استفاده از این مواد غذایی، گاهیاوقات تا ۲۰ درصد محتویات داخل قوطیها و بطریها در داخل آنها باقی میماند. این امر نه تنها برای مصرفکننندگان بلکه برای بازیافت آنها نیز مشکلاتی ایجاد میکند. زیرا برای بازیافت آنها ابتدا باید باقیمانده بستهبندیها برطرف شوند که این امر هزینه و زمان بر بوده و وآب زیادی مصرف میکند. موسسه فرانهوفر آلمان و موسسه IGB در استاتگارت به همرا دانشگاه فناوری در چارچوب این پروژه، موادی برای استفاده در بستهبندیها توسعه خواهند در این پوشانندهها از پلاسما استفاده شده و این فرایند از طریق جایگذاری نمونههای اولیه این نوع مواد بستهبندی جدید هم اکنون موجود است و قرار محققان موسسه IGB هم اکنون تلاشمیکنند تا پوشانندههای مورد استفاده را |