سازمان بین المللی غذای Leatherhead (LFI) و شبکه انتقال دانش فناوری نانو (Nanoktn) در انگلیس با همکاری یکدیگر کارگروهی تشکیل دادهاند تا از طریق آن تعامل بین دولت و صنایع غذایی در توسعه نقش فناورینانو در غذا، نوشیدنیها و پزشکی افزایش یابد.
تشکیل کارگروهی برای توسعه استفاده از فناورینانو در مواد غذایی و نوشیدنیها
پیشبینی میشود که استفاده ازکاربردهای فناوری نانو در غذا و نوشیدنیها، به سازمان بین المللی غذای Leatherhead (LFI) و شبکه انتقال دانش فناوری نانو (Nanoktn) کارگروه جدید وظایف زیر را بر عهده دارد: • افزایش آگاهی فعلی مردم ازکابردهای فناوری نانو در صنعت غذا و نوشیدنیها؛ • شناسایی فناوریهای بالقوهای که صنایع غذایی و نوشیدنیها را تحت تأثیر قرار • بهعنوان کانالی برای بررسی دیدگاههای صنعت درباره راهبردهای فناوری دولت. همچنین اعضای کارگروه این فرصت را پیدا میکنند تا در تحقیقات رقابتی، تحت شناخت کاربردهای فناوری نانو در غذا، توسعه محصولات جدید و ابداعیای را که |