کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری ‌نانو در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی

کارگاه آموزشی دو روزه‌ی «بررسی کاربردهای فناوری ‌نانو در صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی؛ با رویکرد تجاری‌سازی محصولات» دوم و سوم اردیبهشت ماه ۱۳۸۸، با تدبیر و نظارت کمیته‌ی نانوفناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اندیشگاه نانوفناوری وزارت بهداشت و به‌همت «موسسه‌ی علمی تحقیقاتی محور نانوکاوان نباء» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد.

کارگاه آموزشی دو روزه‌ی «بررسی کاربردهای فناوری ‌نانو در صنایع غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی؛ با رویکرد تجاری‌سازی محصولات» دوم و سوم اردیبهشت ماه ۱۳۸۸، با تدبیر و نظارت کمیته‌ی نانوفناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اندیشگاه نانوفناوری وزارت بهداشت و به‌همت «موسسه‌ی علمی تحقیقاتی محور نانوکاوان نباء» در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌گردد.

این کارگاه چشم اندازی روشن از اصول حاکم بر محصولات مبتنی بر فناوری ‌نانو، چگونگی ورود شرکت‌ها و بخش‌های صنعتی به این حوزه، دستاوردهای کنونی و بازار جهانی این محصولات را ارائه می‌دهد و همچنین در ادامه به منظور درک بهتر و روشن‌تر از موضوع، به بررسی موردی تعدادی از محصولات موجود می‌پردازد.

علاقمندان جهت ثبت‌نام می‌توانند تا ۲۰ فروردین ۱۳۸۸ به پایگاه اینترنتی www.nabaa.ir مراجعه نمایند.

شایان ذکر است؛ این کارگاه دارای سه امتیاز بازآموزی است و شرکت‌کنندگان، گواهی پایان دوره از سوی کمیته‌ی نانوفناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت خواهند نمود.