«فناورینانو در بخش غذایی» عنوان گزارشی است که مرکز ارزیابی فناوری سوییس آن را بهتازگی منتشر کرده است.
وضعیت فناورینانو در بخش غذایی سوئیس
«فناورینانو در بخش غذایی» عنوان گزارشی است که مرکز ارزیابی فناوری سوییس آن را گزارش مذکور بهطور خلاصه نانومواد مورد استفاده در بخش مواد غذایی را با تمرکز بر بر اساس یافتههای متخصصان علوم غذایی، در حال حاضر از کاربردهای مختلف فناورینانو دغدغه مشترک تمامی فعالان این عرصه این است که قبل از بازاریابی و استفاده از مواد برخی از اهداف این مطالعه عبارتند از: • بحث و بررسی آینده کاربردهای فناورینانو در بخش موادغذایی. چشمانداز و منافع • ایجاد تمایز بین داستانهای تخیلیای که معمولا در رسانهها مطرح میشود و اصول • ارزیابی وضعیت این حوزه در یک ارزیابی کلی از طریق مقایسه راهبردهای مختلف برای • تدوین پیشنهاداتی برای تصمیمگیران و به ویژه برای سیاستگذاران. نتایج مطالعه: • تجزیه و تحلیل بازار سوییس نشان میدهد که تاکنون از افزودنیهای غذایی نانومقیاس • بهطور کلی غنیسازی مواد غذایی با افزودنیهای نانومقیاس میتواند منجر به ایجاد
|