آلودگیهای باکتری و دیگر پاتوژنها سالانه بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار خسارت به محصولات کشاورزی در سراسر جهان وارد میکند. اخیراً گروهی در مؤسسهی زیست شناسی گیاهی کارنیگی، روشی ابداع کردهاند که با آن میتوان به ساز و کار جذب (سرقت) مواد غذایی بهوسیلهی باکتریها از گیاهان پیبرد.
کشف ساز و کار ربودن مواد غذایی بهوسیلهی پاتوژنها
آلودگیهای باکتری و دیگر پاتوژنها سالانه بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار خسارت به جهش ژنهای تولیدکنندهی حفره، مانع از بروز عفونتهای پاتوژنی نظیر پژمردگی در پیش از این محققان به دنبال پمپی برای خروج شکر از سلولها بودند، زیرا گمان میکردند پژوهشگران به سراغ مسیر دیگری رفتند، آنها دریافتند که ژنهایی از خانوادهی SWEETs این کشف و تحقیقات پس از آن میتواند پنجرهی جدیدی در روشهای محافظت از محصولات
|