پژوهشگران دانشگاه پوردو موفق به تولید نانوذراتی شدند که میتواند مواد آنتیباکتریال را در خود نگاه داشته و سپس آزاد کند. این مواد میتوانند زمان نگهداری مواد غذایی را افزایش دهند.
رهاسازی مواد آنتیباکتریال از نانوذرات
پژوهشگران دانشگاه پوردو موفق به تولید نانوذراتی شدند که میتواند مواد آنتیباکتریال یوان یو، استادیار علم مواد غذایی دانشگاه پوردو، موفق به تغییر سطح نوعی لیستریا در گوشت بدون محافظ که بریده و نگهداری میشود، شانس زیادی برای ایجاد سالهاست که مردم از نیسین استفاده میکنند، اما مشکل موجود سرعت از بین رفتن نیسین با بهکارگیری این دو روش میتوان نیسین را روی نانوذرات جذب و پایدار کرده، سرعت نتایج این تحقیق در نشریهی Journal of Controlled Release چاپ شدهاست.
|