گروهی از محققان دانشگاه ایالتی کانزاس یک حسگر زیستی جدید ساختهاند که میتواند در تشخیص زودهنگام سرطان و عوامل بیماریزا به کار رفته و موجب افزایش سلامت غذایی و کاهش ریسکهای سلامتی شود.
تولید حسگر جدید برای تشخیص سرطان و عوامل بیماریزا
|
گروهی از محققان دانشگاه ایالتی کانزاس یک حسگر زیستی جدید ساختهاند که میتواند لطیف سید، دانشجوی دکترای شیمی این حسگر را با همکاری جون لی، استادیار شیمی ساخته او میافزاید: «کانزاس یکی از ایالتهای پیشرو در زمینه تولید گوشت و صنعت مرغ و سید بیش از سه سال و نیم روی حسگرهای زیستی مبتنی بر نانوفناوری برای تشخیص عوامل در سال ۲۰۰۷ لی به ایالت کانزاس رفته و تحقیقات خود روی حسگرهای زیستی را با همراهی سید میگوید: «هدف ما ادغام این فناوری در یک ابزار الکترونیکی دستی برای شناسایی جزئیات این کار در مجله Electrophoresis منتشر شده است.
|