پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با همکاری مؤسسه غذایی آیسکی (ISEKI Food Association) کارگاه آموزشی بینالمللی «کاربرد فناوری نانو در زنجیره غذایی» را در روزهای ۲۰ و ۲۱ آبانماه سال ۱۳۹۱ در محل این پژوهشکده برگزار خواهد کرد.
آبان ماه ۹۱؛ کارگاه بینالمللی کاربرد فناورینانو در زنجیره غذایی
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با همکاری مؤسسه غذایی آیسکی (ISEKI) کارگاه آموزشی بینالمللی «کاربرد فناوری نانو در زنجیره غذایی» را در روزهای ۲۰ و ۲۱ آبانماه سال ۱۳۹۱ در محل این پژوهشکده برگزار خواهد کرد. هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی توسعه سطح همکاریهای علمی بینالمللی و همچنین تبادل اطلاعات مابین محققان داخلی و خارجی در زمینه کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی بیان شده است.
عناوین محورهای مورد بررسی و اسامی مدرسین هریک از محورها به قرار زیر است:
• کاربرد فناوری نانو در مبحث غذا، پروفسور ساوریو مانینو، عضو هیئت علمی دانشگاه دانشگاه میلان؛ • ساختارهای میکرو و نانو در ریزپوشانی ترکیبات غذایی، پروفسور تان چین پینگ، عضو هیئت علمی دانشگاه پوترا مالزی؛ • فناوری نانو برای سنسورها و بیوسنسورها، پروفسور متئو اسکامپیکچیو، عضو هیئت علمی دانشگاه پوترا مالزی؛ • کاربرد فناوری نانو در بستهبندی و برچسبگذاری، پروفسور ساوریو مانینو، عضو هیئت علمی دانشگاه میلان؛ • ایمنی و سلامت نانومواد، پروفسور ناصر شاهطهماسبی، عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد؛ و • امکانسنجی کاربرد فناوری نانو در فرآوری زعفران، دکتر رسول کدخدایی، رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی.
پژوهشگران و دانشجویان علاقمند فرصت دارند تا تاریخ ۳۰ مهرماه سال جاری نسبت به ثبتنام در این کارگاه اقدام کنند. لازم بذکر است دانشجویان و اعضای IFA به هنگام ثبتنام از تخفیف ویژه برخوردار خواهند شد. همچنین گفتنی است به شرکتکنندگان گواهی حضوری از سوی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی اعطا میشود.
علاقمندان میتوانند برای ثبتنام در کارگاه آموزشی «کاربرد فناوری نانو در زنجیره غذایی» به پایگاه اینترنتی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مراجعه کنند. |