یک تیم تحقیقات اسپانیایی موفق به ارائه روشی برای تولید منسوجات استریل شدهاست. آنها با استفاده از یک آنزیم، نانوذرات را به منسوجات متصل کردند. این نانوذرات موجب پدیدار شدن خواص آنتی باکتریالی در منسوجات میشود.
تولید منسوجات آنتیباکتریال با استفاده از نانوذرات و آنزیم
یک تیم تحقیقات اسپانیایی موفق به ارائه روشی برای تولید منسوجات استریل شدهاست. آنها با استفاده از یک آنزیم، نانوذرات را به منسوجات متصل کردند. این نانوذرات موجب پدیدار شدن خواص آنتی باکتریالی در منسوجات میشود. دانشمندان اسپانیایی در دانشگاه UPC موفق به حذف باکتری عفونی از منسوجات محققان میگویند با استفاده از این روش میتوان منسوجات را کاملا استریل در این پژوهش از یک آنزیم برای اتصال بهتر نانوذرات ضد باکتری به پارچهها
با استفاده از نتایج این پژوهش امکان تولید منسوجات آنتیباکتریال با این گروه تحقیقاتی در حال حاضر با تولیدکنندگان منسوجات پزشکی و بیمارستانی
|