نشست سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه فناوری نانو یکی از هفت نشست تخصصی مجمع بینالمللی اقتصاد فناوری نانو است که با سخنرانی یک استاد خارجی و دو استاد داخلی برگزار خواهد شد.
برگزاری نشست سرمایه گذاری خطرپذیر در IFNE2013
یکی از هفت نشست تخصصی مجمع بینالمللی اقتصاد فناوری نانو، نشست سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه فناوری نانو خواهد بود که با سخنرانی یک استاد خارجی و دو استاد داخلی برگزار خواهد شد.
خلاصه مباحث این نشست به شرح زیر است:
-
فهرست سخنرانان و موضوعات نشست
-
موضوع
-
تصویر
-
پرفسور محجوبی، استاد دانشگاه آستین تگزاس
-
۱- شکل گیری سرمایه پر خطر – Venture Capital – در آمریکا: در این بخش خواهیم دید که نحوه شکلگیری سرمایه پرخطر، از انتهای دهه ۱۹۶۰ میلادی تا کنون، با قوانین مالیاتی خاص دولتهای آمریکا (در هر سه سطح فدرال، ایالتی و شهری) و نحوه سازماندهی صندوقهای بازنشستگی حرفهها در در ایالتهای مختلف پیوندی عمیق دارد.
۲- نحوه تکوین سرمایه پرخطر در آمریکا از دهه ۱۹۷۰ تا کنون: در این بخش ملاحظه خواهیم کرد که تکوین صنعت سرمایه پرخطر در آمریکا از دهه ۱۹۷۰ تاکنون از دورانهای مختلف عبور کرده و اینک علائم یک دوران گذار در آن آشکار است. در این دوران، سرمایه پر خطر در آمریکا مشکل بتواند روندهای قبلی را ادامه دهد که به تبع آن در پی دوران گذار، این صنعت عملکردهایی متفاوتی خواهد داشت.
۳- گزارش بنیاد کافمن Kauffman Foundation باعنوان “We have met the enemy, and it is us”: بخشهایی از این گزارش (منتشر شده در سال ۲۰۱۲) در رابطه با بحران در سرمایه پر خطر مرور خواهد شد.
۴- بررسی تغییرات در نحوه تخصیص منابع سرمایه پرخطر در رابطه با مراحل مختلف عمر شرکتها
۵- مروری بر تغییرات در سرمایهگذاری پرخطر در رابطه با شرکتهای مرتبط با نانو
۶- نانو در گذار: بحث و بررسی نانو از حیطه یک تکنولوژی تکمیلی و احتمالا تغییر آن به یک عامل اقتصادی و تاثیرش در ساختارهای دولتی در ایالت ماساچوست.
-
دکتر حسین عبده تبریزی، دبیر کل سابق بورس اوراق بهادار تهران
-
دکتر عبده تبریزی در خصوص جایگاه سرمایهگذاری خطرپذیر، ترویج و توسعه مدلهای تامین مالی و راهکارهای ترویج این صنعت به ایراد سخنرانی میپردازند.
-
دکتر ساجدی، مدیر عامل شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد (شناسا)
-
وی تجربیات مطلوبی در حوزه سرمایهگذاری خطرپذیر داشته و به بازگویی چهار مدل حمایت از شرکتهای فناور زیرمجموعه شرکت شناسا و تجربیات برگرفته از این نوع حمایتها در حوزه کسب و کار شرکتهای دانشبنیان، توسعه فناوریهای شرکتها در حوزه ICT ، بازاریابی و ساختار سازمانی، خواهند پرداخت. همچنین مشکلات مبتلا به صنعت خطرپذیر از جمله یکی بودن مدیر فنی و مدیر اجرایی شرکت دانشبنیان و مشکلات حاصل از این دیدگاه مورد بررسی قرار گرفته و راهحلهای خود را پیشنهاد خواهند داد.
گفتنی است مجمع بینالمللی اقتصاد فناوری نانو، با هدف آشنایی نیروهای متخصص و علاقهمند به مباحث مرتبط با اقتصاد نانو از قبیل تجاریسازی، سرمایهگذاری، مدیریت ریسک، رسوخ فناوری، ارزشگذاری و بازاریابی در حوزههای فناوری نانو و تبادل تجربیات بین فناوران، سرمایهگذاران، متخصصان و فعالان داخلی و خارجی در حوزههای فناوری نانو در روزهای ۱۰ و ۱۱ مهرماه ۱۳۹۲ برگزار میشود.
در این مجمع متخصصان هر حوزه، چالشهای اصلی پیش روی فناوری نانوی کشور را در ۷ موضوع ذیل بهصورت پانلهای تخصصی نیمروزه به بحث خواهند گذاشت:
• سرمایهگذاری خطرپذیر در حوزه فناوری نانو؛
• ارزشگذاری شرکتهای نوپای نانو؛
• نشست مشترک شرکتهای فناوری نانو و صندوقهای سرمایهگذاری؛
• فرصتها و چالشهای بهکارگیری فناوری نانو توسط صنایع موجود؛
• انتقال تجارب شرکتهای خوشنام به شرکتهای نوپای نانو؛
• بازاریابی محصولات نانو؛
• برندسازی محصولات نانو.
علاقمندان میتوانند بمنظور حضور در مجمع بینالمللی اقتصاد فناوری نانو به پایگاه اینترنتی مجمع به نشانی، http://ifne.nano.ir مراجعه یا با شماره تلفنهای ۶۶۵۶۳۲۷۰ و ۶۶۵۶۳۲۲۴ تماس حاصل نمایند.