نهمین دوره توانمندسازی سرمایههای انسانی فناوری نانو در دانشگاه کاشان آغاز به کار کرد.
دانشگاه کاشان میزبان نهمین دوره توانمندسازی سرمایههای انسانی نانو
کارگروه توسعه سرمایههای انسانی ستاد نانو در راستای بخشی از آموزشهای مورد نیاز دانشجویان برای ایفای نقش موثر در روند توسعه فناوری نانو در کشور دورههای توانمندسازی سرمایههای انسانی نانو را برگزار مینماید.
از جمله اهداف دورههای توانمندسازی میتوان به آشنایی با کاربردهای نانو در صنایع و نیازهای پژوهشی-کاربردی کشور، آشنایی با مفاهیم کارآفرینی و مدیریت کسب و کار، مالکیت فکری، کمک به انتخاب پایان نامههای کاربردی و کمک به شناسایی مسیر شغلی آینده اشاره داشت.
همچنین با توجه به رویکرد ستاد توسعه نانو در توسعه این رویداد در سراسر کشور و پیشبرد اهداف آن و استقبال دانشجویان دیگر شهرستانها از این دورهها، برنامه ریزیهایی برای برگزاری این دورهها در دانشگاههای سراسر کشور صورت پذیرفته است.
در همین راستا نهمین دوره توانمندسازی در دانشگاه کاشان برگزار شده است. در این دوره در مجموع ۷۸ شرکتکننده و به تفکیک مقطع تحصیلی ۵۳ دانشجوی ارشد و ۲۵ دانشجوی دکتری حضور دارند.
گفتنی است، با توجه به اولویت حضور دانشجویان رشتهها و گرایشهای نانو و به دلیل محدودیت تعداد ایشان نسبت به دانشجویان سایر رشتهها و علاقهمندی به فناوری نانو، مخاطبان این دوره را دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری رشتهها و گرایشهای نانو تشکیل میدهند.
لازم به ذکر است، در این دوره نیز ۶ کارگاه با موضوعات «آشنایی با کارآفرینی و روشهای تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی»، «آشنایی با مباحث مالکیت فکری»، «کارگاه جستجوی پتنت»، «انتقال تجربیات موفق و ناموفق کارآفرینان در حوزه نانو»، «آشنایی با برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو» و طراحی و مشاوره مسیر شغلی برگزار میشود.
شایان ذکر است، این دورهها در سال ۱۳۹۲مورد تایید سازمان فنی و حرفهای کشور نیز قرار گرفته و استانداردسازی شدهاند.
نهمین دوره توانمندسازی سرمایههای انسانی فناوری نانو، ششم تا هشتم خردادماه در محل دانشگاه کاشان برگزار میگردد.