سیامین دوره کنفرانس بینالمللی صنعت برق به عنوان مهمترین و معتبرترین رویداد علمی ایران و منطقه در حوزه صنعت برق دوم تا چهارم آذرماه در محل پژوهشگاه نیرو برگزار میشود.
معرفی محصولات نانویی در نمایشگاه جانبی سیامین کنفرانس بینالمللی برق
فراهم کردن بستر مناسب برای کنکاش، تبادل افکار و اندیشههای محققان، استادان، مدیران و کارشناسان، ارائه دستاوردهای اندیشمندان و صاحب نظران صنعت برق به جامعه علمی و صنعتی، فراهم کردن امکانات و شرایط لازم برای شناخت اصولی و گسترده متقابل صنعت و دانشگاه و بسترسازی برای استفاده از اصول مدیریت فناوری در توسعه صنعت برق کشور از اهداف این کنفرانس بینالمللی عنوان شده است.
این کنفرانس در ۲۰ محور جداگانه طبقه بندی و برای هر محور کمیته علمی-تخصصی متشکل از استادان دانشگاهها و مدیران و متخصصین ارشد صنعت برق تشکیل شده است. از جمله این محورها میتوان به، کنترل و ابزار دقیق و اتوماسیون (ACI)، شیمی و مواد (CAM)، کنترل و حفاظت (CAP)، دیسپاچینگ و مخابرات (DTC)، بهرهوری و مدیریت انرژی (EEM)، ماشینهای الکتریکی (ELM)، محیط زیست، ایمنی و بهداشت (ENV)، تولید انرژی الکتریکی (EPG)، بازار برق (EPM) و پستهای فشارقوی (HVS) اشاره نمود.
همچنین در راستای معرفی تولیدکنندگان داخلی تجهیزات صنعت برق به شرکت کنندگان و متخصصین، ایجاد رقابت سالم و سازنده برای نیل به کیفیت مورد نظر، معرفی نقش پژوهش و تحقیق در پیشرفت صنعت، ایجاد علاقه در شرکتها، سازمانها و واحدهای مختلف صنعت برق به امر پژوهش، معرفی متخصصین و صاحب نظران این صنعت به مسئولین، مدیران و سیاست گذاران و برنامهریزی دقیق برای توسعه صنعت برق و ایجاد توازن و تعادل بین تولید و مصرف در حاشیه این کنفرانس نمایشگاهی جانبی برپا شده است.
در این نمایشگاه جانبی بیش از ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی حاضر شده و به معرفی دستاوردهای خود میپردازند.
گفتنی است، شرکتها و فناوران فعال فناوری نانو در صنعت برق با هدف معرفی توانمندیها و محصولات نانویی تولید شده در کشور و رسوخ این فناوری در صنعت جهت بهبود و افزایش بازدهی در نمایشگاه جانبی سیامین کنفرانس بینالمللی برق حضور یافتهاند.
از جمله محصولات نانویی ارائه شده در این نمایشگاه میتوان به فیلترهای نانویی و نیروگاهی (شرکت بهرانفیلتر)، نانوسیالات خنککننده و افزایش سطح (شرکت نانو پوششفلز)، پوششهای آبگریز کنندهی سطوح(شرکت رامو)، نانوپوششهای سخت و مقاوم (قابل استفاده صنایع برق و انرژی)، فناوری پلاسما( جهت حذف آلایندههای گازی) اشاره نمود.