برگزاری کنفرانس ملی میکرو و نانوفناوری در قزوین

کنفرانس ملی میکرو و نانوفناوری به همت دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با موضوع نانومواد، نانوبیوفناوری، نانوکامپوزیت‌ها، کاربردهای فناوری در انرژی‌های تجدیدپذیر و تجارت نانو ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ با حضور دانشجویان و اساتید رشته‌های مختلف برگزار می‌شود.

به گزارش دبیرخانه کنفرانس ملی میکرو و نانوفناوری، این کنفرانس با موضوع نانومواد، نانوبیوفناوری، نانوکامپوزیت‌ها، کاربردهای فناوری در انرژی‌های تجدیدپذیر و تجارت نانو در رشته‌های مختلف مهندسی مواد، مکانیک، شیمی و فیزیک در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین اردیبهشت ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.
سخنرانان این همایش پروفسور مشفق از دانشگاه شریف، ساندرو اسکاندولو از مرکز بین‌المللی فیزیک تئوری و پروفسور مهاجر‌زاده از دانشگاه تهران می‌باشند. مهلت ارسال مقالات تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ و اعلام نتایج داوری تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ است. این کنفرانس ملی ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ در محل دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) پذیرای پژوهشگران، دانشجویان و اساتید می‌باشد.
برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس ملی میکرو و نانوفناوری مراجعه نمایید.