تمدید مهلت ثبت‌نام در چالش نوآوری ” افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 درروغن‌های مایع خوراکی”

مهلت ثبت‌نام در چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغن‌های مایع خوراکی» تا ۹ مرداد ماه تمدید شد.

بنابر اعلام دبیرخانه چالش‌های نوآوری و فناوری نانو به‌منظور فراهم نمودن فرصت بیشتری برای تکمیل و ارسال طرح‌ها از سوی فناوران و پژوهشگران، مهلت ثبت‌نام در چهاردهمین چالش نوآوری نانو با عنوان « افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3  در روغن‌های مایع خوراکی » تا تاریخ ۹ مرداد ماه سال جاری تمدید شد. از این رو پژوهشگران، فناوران و شرکت‏ های دانش‏ بنیان علاقمند به شرکت در این چالش نوآوری تا این تاریخ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی چالش فرم پیش‌نویس طرح را دریافت و نسبت به ثبت طرح پیشنهادی خود اقدام نمایند.

چالش‌ نوآوری فوق که از دوازدهم خرداد ماه فرآیند ثبت‏نام مرحله اول آن‌ آغاز شده‌است، طی دو مرحله برگزار خواهد شد. کلیه علاقمندان می‌توانند به طور رایگان در این چالش شرکت نموده و از تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی، شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوری نانو برای ساخت نمونه آزمایشگاهی در مرحله اول چالش و جایزه نقدی ۲۰۰ میلیون ریالی برای طرح برگزیده نهایی بهره‌‌مند شوند. همچنین برگزیدگان مرحله دوم چالش برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن تا مرحله تولید انبوه، فرصت همکاری با شرکت فریکو را خواهند داشت. علاقه­ مندان می­توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات چالش (نحوه ثبت نام، شرایط ارسال طرح، جوایز و غیره) به پایگاه اینترنتی چالش مراجعه نمایند.

filereader.php?p1=main_c81e728d9d4c2f636