مسابقه ملی فناوری نانو، بزرگترین رقابت دانشجویی در حوزه فناوری نانو است که هر ساله زیرنظر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار میشود. مرحله اول نهمین دوره از این رقابت در اردیبهشتماه به صورت آنلاین برگزار شد و برگزیدگان آن به مرحله دوم مسابقه راه یافتند. داوطلبان در روز جمعه، ۲۸ تیرماه ۱۳۹۸، به رقابت پرداختند.
نهمین مسابقه ملی فناوری نانو، جمعه ۲۸ تیرماه در ۳۱ حوزه امتحانی برگزار شد
مسابقه ملی فناوری نانو، بزرگترین رقابت دانشجویی در حوزه فناوری نانو است که هر ساله زیرنظر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می شود. مرحله اول نهمین دوره از این رقابت در اردیبهشتماه به صورت آنلاین برگزار شد و برگزیدگان آن به مرحله دوم مسابقه راه یافتند.
از مجموع ۴۱۰۳ نفر شرکتکننده در مرحله اول مسابقه ملی فناوری نانو، ۱۷۰۳ نفر حائز شرایط شرکت در مرحله دوم مسابقه شدند. این مرحله در روز جمعه ۲۸ تیرماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۰ در ۲۸ استان کشور برگزار شد. داوطلبان در این مرحله به ۱۰۰ سوال تستی در مدت زمان ۱۳۰ دقیقه پاسخ دادند. ۱۰ برگزیده اول مسابقه ملی نانو علاوه بر برخورداری از جوایز مادی و معنوی، از امتیازات بنیاد ملی نخبگان برخوردار خواهند شد. ۱۰۰ نفر از برگزیدگان مسابقه نیز میتوانند با شرکت در نانواستارتآپ، برنامه حمایت از ایدههای نو، در مسیر کارآفرینی در حوزه نانو گام بردارند.
این افراد با انتخاب یک ایده فناورانه، در مسیر توسعه یک محصول نانویی گام میدارند و به کمک تیم خود، به سمت تشکیل یک شرکت دانشبنیان در حوزه نانو حرکت میکنند.
علاقهمندان همچنین میتوانند با شرکت در مسابقه ملی نسبت به اخذ گواهی توانمندی تدریس نانو اقدام کنند. این افراد برای دستیابی به این گواهی، باید حداقل درصد موردنیاز را در آزمون کسب کنند و علاقهمندی خود را با پاسخ به سوال مربوطه اعلام کنند.
شهرهای تهران، کرج، مشهد، اصفهان، اردبیل، تبریز، ارومیه، بوشهر، یزد، شهرکرد، همدان، بندرعباس، اهواز، اراک، زنجان، شاهرود، شیراز، قزوین، قم، سنندج، زاهدان، کرمان، کرمانشاه، اسفراین، بابلسر، شاهینشهر، دهلران، بناب، کاشان، رشت، گرگان از جمله حوزههای مسابقه ملی فناوری نانو بودند. شایان ذکر است که حوزه شهر تهران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی نساجی بود.
این مسابقه توسط بنیاد آموزش فناوری نانو، متصدی ترویج دانشجویی ستاد نانو و با حمایت بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه پیامنور، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، مرکز راهبردی فناوریهای همگرا و سایت آموزش فناوری نانو برگزار شد.