سالمونلا یکی از مهمترین عوامل بروز مرگ در اثر آلودگی های غذایی است تشخیص سریع عوامل باکتریایی از جمله سالمونلا از جمله کارهای مهم در زمینه کنترل آلودگی های غذایی است. محققان دانشگاه جورجیا و مرکز تحقیقات غذای کره روش جدیدی جهت تشخیص عوامل آلوده کننده غذایی ابداع کرده اند .
ساخت زیست حسگر مبتنی بر فناورینانو جهت تشخیص سالمونلا
سالمونلا یکی از مهمترین عوامل بروز مرگ در اثر آلودگی های به گفته یکی از محققان، زیست حسگر مبتنی بر فناورینانو آنا آن ها آرایه ای نانواستوانه چند ساختاری سیلیس/طلا را از طریق به گفته این افراد، ثابت کردن ملکولهای تشخیصی و ملکولهای پیام در مطالعه صورت گرفته، محققان با بکارگیری آنتی بادی های متصل در حقیقت از روش بکار گرفته شده در این مطالعه برای تشخیص سایر |