مهندسانی از دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه هاروارد توانستهاند تا با استفاده از مخلوطکنهای آشپزخانه، برای نخستین بار حبابهای نانومقیاسی با طول عمر بالا بسازند. این حبابها که از کفی ساخته میشود که از ادغام شیره گلوکز، استئاراتِ ساکاروز و آب به وجود آمده، طول عمری بیش از یک سال دارند.
ساخت نخستین حبابهای نانومقیاس با طول عمر بالا
مهندسانی از دانشکده مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه هاروارد توانستهاند تا با ایده این تحقیق ـ که به سرپرستی هاوارد استون انجام شدهاست ـ از یک سخنرانی حبابهای کوچکی در آن مقیاس هیچگاه زیاد عمر نمیکنند و کشش سطحی موجب میشود که مطالعات تجربیای که از سوی امیلی درسایر، دانشجوی تحصیلات تکمیلی با همکاری این محققان اظهار داشتند که کاربردهای آینده این میکروحبابها میتواند به شکل قابل نتایج این تحقیق در نشریه Science به چاپ رسیدهاست. |