بر اساس مقالهای که محققان دانشگاه میسوری در کلمبیا در مجله Materials Chemistry منتشر کردهاند، مواد شیمیایی موجود در چای بهترین موادی هستند که تاکنون برای ساختن نانوذرات طلای پایدار و از نظر زیستی، بیخطر کشف شدهاند. مهمتر اینکه این نانوذرات ویژگی ضدسرطانی نویدبخشی از خود نشان میدهند.
استفاده از چای برای تولید نانوذرات ضدسرطان
بر اساس مقالهای که محققان دانشگاه میسوری در کلمبیا در مجله Materials رهبری این گروه پژوهشی را دکتر کاتش کاتی، محقق اصلی پروژه تحقیقاتی موسسه ملی دکتر کاتی میگوید کشف تولید نانوذرات با استفاده از مواد غیر سمی چای، اهمیت جزئیات این کار پژوهشی در مقالهای به عنوان زیر منتشر شده است: Green nanotechnology from tea: Phytochemicals in tea as building blocks for حمایت مالی این تحقیق را NCI Alliance for Nanotechnology in Cancer بر عهده |