گروهی از محققان دانشگاه ایالتی کانزاس یک حسگر زیستی جدید ساختهاند که میتواند در تشخیص زودهنگام سرطان و عوامل بیماریزا به کار رفته و موجب افزایش سلامت غذایی و کاهش ریسکهای سلامتی شود.
تولید حسگر جدید برای تشخیص سرطان و عوامل بیماریزا
گروهی از محققان دانشگاه ایالتی کانزاس یک حسگر زیستی جدید ساختهاند که میتواند لطیف سید، دانشجوی دکترای شیمی این حسگر را با همکاری جون لی، استادیار شیمی ساخته او میافزاید: «کانزاس یکی از ایالتهای پیشرو در زمینه تولید گوشت و صنعت مرغ و سید بیش از سه سال و نیم روی حسگرهای زیستی مبتنی بر نانوفناوری برای تشخیص عوامل در سال ۲۰۰۷ لی به ایالت کانزاس رفته و تحقیقات خود روی حسگرهای زیستی را با همراهی سید میگوید: «هدف ما ادغام این فناوری در یک ابزار الکترونیکی دستی برای شناسایی جزئیات این کار در مجله Electrophoresis منتشر شده است.
|