بنابر گفته دانشمندان چینی میتوان از یک تغییر رنگ ساده از قرمز به بنفش برای شناسایی فتالاتها در غذاها یا نوشیدنیها استفاده کرد.
شناسایی فتالاتها در نوشیدنیها با استفاده از نانوذرات
بنابر گفته دانشمندان چینی میتوان از یک تغییر رنگ ساده از قرمز به بنفش برای فتالاتها در برخی از انواع بستهبندیهای غذایی پلاستیکی بهعنوان پلاستیسایزر (عامل حال بانگ چییی و همکارانش از دانشگاه علم و فناوری چین شرقی در شانگهای از این گروه از محققان نشان دادهاند که با استفاده از این روش میتوان حضور فتالاتها جوئیوان لیو، متخصص شیمی زیستمعدنی و تجزیه در دانشگاه واترلو کانادا با تحسین این جزئیات این تحقیق در مقالهای با عنوان: “Rapid and sensitive colorimetric visualization of phthalates using UTP-modified در مجله chemical communications منتشر شده است. |