دوره صنعتی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، روز چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳، برگزار میشود.
دوره صنعتی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی برگزار میشود
در راستای ترویج صنعتی فناوریهای نانو و میکرو، دوره صنعتی فناوری نانو در صنایع غذایی، با حمایت ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو، و همکاری شرکت کائنات کبیر و شرکت ویرا کیفیت آفرینان شرق، روز چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳، از ساعت ۱۵ تا ۱۸ در بستر فضای مجازی برگزار میشود.
سرفصلهای این دوره عبارتاند از:
- معرفی فناوریهای نانو و میکرو و کاربردهای آن در صنایع
- بررسی انواع افزودنی در صنایع غذایی ، خواص و کاربرد
- کاربرد فناوری نانو در فرآیند تولید، بستهبندی و تجهیزات صنایع غذایی
- چالشها و قوانین توسعه نانو غذا
- معرفی توانمندیها، دستاوردها و محصولات نانو در جهان و ایران
- معرفی ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو
- معرفی حمایتها و تسهیلات ستاد نانو از تولیدکنندگان محصولات نانو
- معرفی حمایتهای شرکت شهرکهای صنعتی از واحدهای تولیدکننده محصولات نانو
این دوره، ویژه شرکت در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو (ایراننانو ۱۴۰۳)، طراحی شده و در آن به شرکتهای حاضر در نمایشگاه، محصولات و توانمندیهای صنعتی و نانوفناورانه آنها، پرداخته میشود. همچنین نحوه ارتباط با شرکتهای نانوفناور، چگونگی اخذ حمایتهای صنعتی و گواهی نانومقیاس و پیوستن به خانواده نانوفناوران و بهرهبرداران فناوری نانو، توضیح داده خواهد شد.
گفتنی است ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو طی روزهای ۱۳ تا ۱۶ آبان سالجاری، از ساعت ۸ تا ۱۵ در پانزدهمین نمایشگاه فناوریهای نانو و میکرو، در محل نمایشگاه بینالمللی تهران واقع در بزرگراه شهید چمران، میزبان بازیگران اصلی زیستبوم فناوریهای نانو و میکرو خواهد بود و از این رو، بخش معرفی نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو (ایراننانو ۱۴۰۳)، در دوره صنعتی حاضر، ابزار مؤثری برای بهرهگیری حداکثری از این نمایشگاه، توسعه ارتباطات نانوفناورانه و ایجاد فرصتهای تجاری و اقتصادی در تعاملات پسانمایشگاهی، خواهد نمود.
بهطور کلی، فناوری نانو در صنایع غذایی بهکارگیری اصول و تکنیکهای نانو برای بهبود کیفیت، ایمنی و کارایی محصولات غذایی است. این فناوری به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد مواد در مقیاس نانو، پتانسیل بالایی برای تغییر و تحول در این صنعت دارد و از مزایای فراوانی برخوردار است. برخی کاربردها و مزایای فناوری نانو عبارتاند از:
- بهبود کیفیت و طعم غذا
- افزایش ایمنی غذایی
- بهبود فرآوری مواد غذایی
- بستهبندی هوشمند
- توسعه محصولات جدید
دوره صنعتی آشنایی با توانمندیهای فناوری نانو، با ارائه مهندس رقیه شمسی (مدیر عامل شرکت کائنات کبیر و کارگزار ترویج صنعتی ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکرو ریاست جمهوری) و مهندس مژگان حاجی زمانی (کارشناس ارشد صنایع غذایی و از طریق ثبتنام رایگان در سایت ایوند به نشانی evnd.co/۵۴HKO بصورت وبینار برگزار میشود.
علاقمندان جهت ثبت نام میتوانند به نشانی اینترنتی فوق مراجعه نموده و یا از طریق شماره تماس ۰۹۳۵۹۶۴۶۰۴۰، رایانامه به شناسه IND@nano.ir و پیامرسانهای موجود از جمله بله و ایتا، از جزئیات این رویداد، مطلع شده و در آن شرکت نمایند.
همچنین آن دسته از علاقمندانی که تمایل به حضور در نمایشگاه ایران نانو بصورت تورهای صنعتی را داشته و یا جهت راهبری بازدیدها (تورلیدر)، مایل به همکاری با بخش ترویج صنعتی در نمایشگاه ایراننانو هستند، نیز میتوانند درخواست خود را از طریق کارگزار و راههای ارتباطی فوق، به ستاد اعلام نمایند.