محققان مؤسسۀ فناوری جورجیا برای اولین بار نشان دادند تراکم مویینگی آب به طور گرمایی فعال میشود. این یافته میتواند در درک اثرات اصطکاک نانومقیاس، فرآوری مواد غذایی و نانولیتوگرافی قلم غوطهور مفید واقع شود.
![](https://news.nano.ir/wp-content/uploads/2005/10/a1ab71ea3a994e67912190e8f5b2e325.jpg)
محققان مؤسسۀ فناوری جورجیا برای اولین بار نشان دادند تراکم مویینگی آب به طور گرمایی فعال میشود. این یافته میتواند در درک اثرات اصطکاک نانومقیاس، فرآوری مواد غذایی و نانولیتوگرافی قلم غوطهور مفید واقع شود.