کارگروه تجاریسازی فناوری نانو به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی از پژوهشهای موجود، شناسایی افراد فناور، شناسایی پتانسیل های کشور، جلوگیری از موازی کاری و کمک به تجاریسازی پژوهشهای دارای پتانسیل، اقدام به شناسنامهدار نمودن آنها جهت تجاریشدن این پژوهشها نموده است.
فراخوان شناسنامه دار نمودن یافته های پژوهشی
کارگروه توسعه فناوری و تولید حلقه پیوند بین تحقیقات کاربردی، صنعت و بازار است. تشکیل این کارگروه با توجه به این ضرورت که در چرخه «تحقیق تا تولید» به یک «حلقه واسط» نیاز میباشد صورت گرفته است. البته کارآمدی این کارگروه مستلزم انجام تحقیقات هدفمند توسط واحدهای تحقیق و توسعه می باشد.
این کارگروه در اولین قدم در بحث تجاری سازی به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی از پژوهش های موجود، شناسایی افراد فناور، شناسایی پتانسیلهای موجود در کشور، جلوگیری از موازی کاری و کمک به تجاریسازی پژوهش های دارای پتانسیل، اقدام به شناسنامهدار نمودن آنها نموده که امید است گامی مؤثر در جهت تجاریشدن این پژوهش ها برداشته شود. اهداف شناسنامه دار کردن یافته های پژوهشی نانو مهمترین اهدافی که کارگروه از شناسنامهدار کردن پژوهش ها دنبال مینمایند عبارتند از: • فعالیت های انجام شده در کشور از چرخه تداوم دور نشود
|