از بتاکاروتن در غذاها و نوشیدنی ها به عنوان ماده ای رنگ دهنده و سلامتی بخش استفاده میشود و با مطالعه صورت گرفته امکان پایدار کردن آن با حاملهای نانو ممکن شده است. محققات آلمانی به کمک حاملهای چرب نانو ساختار توانستند کاروتنوئید که به صورت طبیعی در آب نا محلول است را در نوشیدنی ها توزیع و پایدار سازند کاری که در حقیقت هم اکنون در صنایع آرایشی و داروسازی در حال انجام است.
استفاده از نانو ساختارها به عنوان حاملهای بتاکاروتن در نوشیدنی ها
از بتاکاروتن در غذاها و نوشیدنی ها به عنوان ماده ای رنگ دهنده و سلامتی به گفته یکی از محققان فرمولاسیون بتاکاروتن ذرات کولوئیدی چربی در نمونه بعلاوه مشخص شد که توکوفرول (ویتامینE ) باعث افزایش محافظت بتاکاروتن در نتایج این مطالعه در مجله Journal of Food Science منتشر شده است. |