در تلاش برای ارتقای سلامت غذایی، محققان در نیویورک حسگری با ابعاد نانو ابداع کردهاند که مقادیری بینهایت کم از پروتئین مرگبار پرایون -که باعث ایجاد بیماری جنون گاوی و تعداد دیگری از بیماریهای پرایونی میشود – را شناسایی مینماید.
شناسایی عامل جنون گاوی با یک نانوحسگر
در تلاش برای ارتقای سلامت غذایی، محققان در نیویورک حسگری با ابعاد نانو ابداع کردهاند که مقادیری بینهایت کم از پروتئین مرگبار پرایون -که باعث ایجاد بیماری جنون گاوی و تعداد دیگری از بیماریهای پرایونی میشود – را شناسایی مینماید. این حسگر با تغییرات فرکانس یک نوسانگر میکرومکانیکی پس از اتصال به پرایونها پروتئینهای عفونی هستند که میتوانند بیماریهای مرگبار در این تحقیق Harold G. Craighead و همکارانش یک ابزار با ابعاد نانو در آزمایشات انجام شده این حسگر توانست پرایونها را با غلظت ناچیزی نتایج این تحقیق در شماره اول آوریل مجله ACS’ Analytical Chemistry به |