براساس گزارش جدیدی که توسط سازمان ایمنی غذای ایرلند (FSAI) منتشر شده است، فناورینانو و کاربردهای آتی بالقوه آن در صنعت غذا و بستهبندی مواد غذایی، بحث و بررسی شده است.
کاربردهای فناورینانو در صنعت غذا و بستهبندی مواد غذایی
براساس گزارش جدیدی که توسط سازمان ایمنی غذای ایرلند (FSAI) منتشر شده است، فناورینانو و کاربردهای آتی بالقوه آن در صنعت غذا و بستهبندی مواد غذایی، بحث و بررسی شده است. در این گزارش پیشنهادهایی ارائه شده تا ایمنی مصرفکننده در مقابل توسعههای ارتباط ایمنی مواد غذایی و کاربردهای فناورینانو در صنایع مواد غذایی و تغذیه، گزارش FSAI که توسط کمیته علمی وابسته به این سازمان تهیه شده، از نهادهای هماکنون مواد غذایی مبتنی بر نانو در بازارهای جهانی موجود است که عمدتا از پیشبینی میشود که ارزش بازار این بخش تا سال ۲۰۱۰ به ۱۵ میلیارد یورو افزایش |