موسسه فناوریهای غذا (IFT)، به تازگی سه مقاله در مجله علوم غذا در زمینه کاربردهای فناورینانو در زمینه مواد غذایی منتشر کرده است.

کاربردهای فناورینانو در مواد غذایی
موسسه فناوریهای غذا (IFT) به تازگی سه مقاله در مجله علوم غذا منتشر کرده فناورینانو، سیستمهای غذایی و کشاورزی را متحول کرده و پتانسیل تاثیر بر علوم سه مقاله زیر بر حوزه فناورینانو و آینده مواد غذایی تمرکز کردهاند: • نانوکامپوزیتها و بستهبندی مواد غذایی؛ دانشمندان دانشگاه روتگرز کاربردهای فناورینانو در مواد غذایی و افزودنیهای |