موسسه فناوریهای غذا (IFT)، به تازگی سه مقاله در مجله علوم غذا در زمینه کاربردهای فناورینانو در زمینه مواد غذایی منتشر کرده است.
کاربردهای فناورینانو در مواد غذایی
|
موسسه فناوریهای غذا (IFT) به تازگی سه مقاله در مجله علوم غذا منتشر کرده فناورینانو، سیستمهای غذایی و کشاورزی را متحول کرده و پتانسیل تاثیر بر علوم سه مقاله زیر بر حوزه فناورینانو و آینده مواد غذایی تمرکز کردهاند: • نانوکامپوزیتها و بستهبندی مواد غذایی؛ دانشمندان دانشگاه روتگرز کاربردهای فناورینانو در مواد غذایی و افزودنیهای |