پژوهشگران ایرانی، به روشی موثر برای بستهبندی مواد غذایی(بهخصوص ما۶۵۱۵۲;الشعیر) و مواد دارویی دست یافتند و زمان نگهداری این مواد را نسبت به روشهای متداول افزایش دادند.
افزایش زمان نگهداری ما۶۵۱۵۲;الشعیر
پژوهشگران ایرانی، به روشی موثر برای بستهبندی مواد غذایی(بهخصوص ماﺀالشعیر) محققان دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران با همکاری شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، مهندس علیرضا دورباش، در گفتگو با بخش خبری سایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو گفت: نتایج این پژوهش نشان میدهد که نمونه تولیدی در مقایسه با PET خالص، خواص از سویی دیگر، نمونههای دارای درصدهای کمتر (۲و۱ درصد)، بیشتر ساختاری لایه لایه جزئیات این پژوهش که با نظارت دکتر مسعود فرونچی استاد دانشگاه صنعتی شریف و همکاری
|