براساس یافتههای کمیته بینالمللی اطلاعات غذا (IFIC)، در صورتی که مصرفکنندگان از مزایای بالقوه غذاهای مبتنی بر فناوریهای جدیدی چون فناورینانو برای کاهش اثرات مواد غذایی بر محیط زیست اطلاع داشته باشند، آنها از مصرف این گونه غذاها حمایت خواهند کرد.
دیدگاه شهروندان آمریکایی نسبت به کاربردهای غذایی فناورینانو
براساس یافتههای کمیته بینالمللی اطلاعات غذا (IFIC) که در چارچوب تحقیق سال ۲۰۱۰ در قالب چهاردهمین تحقیق IFIC ، دیدگاههای مصرف کنندگان ایالات متحده آمریکا در در تحقیق سال جاری میلادی، مصرفکنندگان دیدگاههای مثبتتری نسبت به مزایای زیستفناوری براساس این تحقیق، نیمی از مصرفکنندگان یا چیزی درباره مفهوم پایداری تولید مواد تقریبا بیش از یک سوم (۳۵ درصد) شهروندان آمریکایی یا از فناورینانو اطلاع داشتند
|