اتحادیه اروپا در چارچوب پروژه ObservatoryNANO گزارش جدیدی با عنوان «بستهبندی تجزیهپذیر زیستی غذا » منتشر کرده است.
توسعه استفاده از فناورینانو در بستهبندی مواد غذایی
اتحادیه اروپا در چارچوب پروژه ObservatoryNANO گزارش جدیدی با عنوان حجم ضایعات بخش فراوردههای غذایی اروپا به شدت در حال افزایش است. در حقیقت تاکنون برنامههای مختلفی برای کاهش ضایعات مواد غذایی در سطح کشورهایی مختلف پیشبینی میشود که بهخاطر افزایش تقاضا برای غذاهای آماده، ضایعات بستهبندی بهخاطر مسائل مطرح شده در بالا، استفاده از کاربردهای مختلف فناورینانو برای پیشرفتهای تحقیقات نانومواد و فناوریهای پردازش مواد غذایی نشان میدهد که پردازش مبتنی بر فناورینانو، کیفیت ضعیف پلاستیکهای زیستی قبلی را تا سطح بر اساس گزارش ObservatoryNANO، سه حوزه زیر در زمینه پلاستیکهای زیستی خوراکی ۱ – نانوکامپوزیتهای زیستی؛ ۲ – نانوالیاف زیستی؛ و ۳ – فیلمهای نانوی خوراکی.
|