یک صابون یا واکس کوچک میتواند به ساخت الکترودهایی برای باتریهای یون لیتیوم ارزانتر کمک کند. با روش تکمرحلهای که توسط محققان آزمایشگاه ملی پاسیفیک نورثوسترن توسعه داده شده است، میتوان نانوورقههای فسفات منیزیم لیتیومی ساخت که میتوان از آنها بعنوان الکترودهایی برای باتریها استفاده کرد. این روش سازندگان باتریها را قادر میکند برای باتریهای یون لیتیوم- اکسید فلز کنونی جایگزینهای ارزانتری پیدا کنند.
صابون و واکس منجر به باتریها بهتر میشوند
یک صابون یا واکس کوچک میتواند به ساخت الکترودهایی برای باتریهای یون لیتیوم ارزانتر کمک کند. با روش تکمرحلهای که توسط محققان آزمایشگاه ملی پاسیفیک نورثوسترن توسعه داده شده است، میتوان نانوورقههای فسفات منیزیم لیتیومی ساخت که میتوان از آنها بعنوان الکترودهایی برای باتریها استفاده کرد. این روش سازندگان باتریها را قادر میکند برای باتریهای یون لیتیوم- اکسید فلز کنونی جایگزینهای ارزانتری پیدا کنند. |
نانوورقههای LiMnPO4 رشد داده شده در واکس و صابون، بعنوان الکترود کاتد در باتری یون لیتیوم استفاده شدهاند. |
دایون چو، یکی از این محققان، گفت: پارفین محیطی فراهم میکند که در آن مواد الکترودی خوب رشد میکنند. این روش به محققان کمک خواهد کرد که مواد کاتدی مبتنی بر فلزات انتقالی ارزانتری از قبیل منیزیم و آهن را مورد بررسی قرار دهند. باتریهای یون لیتیوم کنونی دارای کاتدهایی از جنس اکسید فلزاتی از قبیل کبالت و نیکل میباشند. اکنون این دانشمندان میخواهند هم از فلزات ارزانتری از قبیل منیزیم یا آهن استفاده کنند و هم بجای اکسیدشان، فسفات آنها را بهکار برند. واکس پارافینی از مولکولهای طویلی ساخته شده است که با بیشتر مواد واکنش موقعی که این محققان این نانوورقههای فسفات منیزیم لیتیوم را به آهستگی و هنگامی که این باتری به آهستگی شارژ شد و به آهستگی و در مدت زمان دو روز نتایج این تحقیق در مجلهی Nano Letters منتشر شده است.
|