پژوهشگرانی از کالج بوستون کشف کردند که یک خوشه از نانولولههای کربنی که با لایه نازکی از پلیمر تشخیصدهنده- پروتئین پوشانده شده است، میتوانند به مانند نانوزیستحسگری عمل کند که قادر به استفاده از سیگنالهای الکتروشیمیایی در آشکارسازی مقادیر بسیار اندکی از پروتئین میباشد. این زیستحسگر جدید میتواند یک ابزار تشخیصی جدید و حیاتی برای آشکارسازی سرطان و سایر بیماریها باشد.
آشکارسازی پروتئینها با نانوزیستحسگر و تشخیص سرطان
پژوهشگرانی از کالج بوستون کشف کردند که یک خوشه از نانولولههای کربنی که با لایه نازکی از پلیمر تشخیصدهنده- پروتئین پوشانده شده است، میتوانند به مانند نانوزیستحسگری عمل کند که قادر به استفاده از سیگنالهای الکتروشیمیایی در آشکارسازی مقادیر بسیار اندکی از پروتئین میباشد. این زیستحسگر جدید میتواند یک ابزار تشخیصی جدید و حیاتی برای آشکارسازی سرطان و سایر بیماریها باشد. آنها نشان دادند که این زیستحسگر نانولولهای قادر به آشکارسازی فریتین
|
با کمک روشهای نشانگذاری مولکولی نشان داده شده است که ساختارهای پلیمری میتوانند در توسعه حسگرهایی که قادر به تشخیص ترکیبات آلی معینی هستند، مورد استفاده قرار گیرند؛ ولی تشخیص پروتئینها مشکلات و چالشهایی دارد. اکنون توماس چیلز و همکارانش جهت تشخیص پروتئینها با دقت زیر پیکوگرم در لیتر، از آرایههایی از نانولولههای کربنی روکشداده شده با پوششی از یک پلیمر عایق، استفاده کردهاند. قسمت اصلی کار این حسگر به نشانگذاری مولکولهای پروتئینی در داخل پوشش با کمک این روش پروتئینها به جای اینکه روزها یا هفتهها تحت تحلیل نتایج این تحقیق در مجلهی Nature Nanotechnology منتشر شده است.
|