محققان آمریکایی موفق شدند با استفاده از نانولولههای کربنی، حسگر زیستی برای شناسایی باکتری سالمونلا در غذا، تولید کنند. برای این کار روی نانولولههای کربنی آنتی بادی باکتری سالمونلا را نشاندند. لازم بهذکر است که پیش از تجاری شدن این فناوری باید تحقیقات بیشتری روی آن انجام داد.
ساخت حسگر زیستی برای شناسایی باکتری سالمونلا
محققان آمریکایی موفق شدند با استفاده از نانولولههای کربنی، حسگر زیستی برای محققان اخیرا به یافتههایی رسیدهاند که آنها را در شناسایی باکتری سالمونلا در یافته این محققان یک حسگر زیستی است که قادر به شناسایی حضور باکتری سالمونلا پیش این تیم تحقیقاتی نتایج کار خود را در قالب مقالهای تحت عنوان A carbon nanotube از آنجایی که مساحت سطحی نانولولههای کربنی زیاد است، بهعنوان شناساگر بسیار حساس
|