شرکت مادرنا برای توسعه فناوریهای mRNA و استفاده از آن در بخش بیماریهای مرتبط با سیستم ایمنی بدن، توافقنامهای با دانشگاه هاروارد امضا کرده است. تشکیل پیشگامی موسوم به ARTiMIS یکی از نتایج این همکاری مشترک است.
تشکیل پیشگامی تحقیقات نانو با توافق بخش خصوصی و دانشگاه هاروارد
شرکت مادرنا (Moderna) با همکاری دانشگاه هاروارد به دنبال توسعه فرآیندهای ایمنیدرمانی با استفاده از RNA است. مودرنا شرکتی است که در حوزه زیستفناوری فعالیت داشته و به دنبال شناسایی و توسعه راهبردهای درمانی جدید است که بتواند جان انسانها را در برابر بیماریهای سیستم ایمنی بدن محافظت کند.
مودرنا سرمایهگذاری برای راهاندازی یک پیشگامی موسوم به ARTiMIS کرده است پیشگامی که به دنبال استفاده از روشهای درمانی مبتنی بر RNA برای حل مشکلات سیستم ایمنی بدن است. شرکت مودرنا صاحب فناوری رهایش مبتنی بر نانوذرات است که قرار است از این فناوری نیز استفاده شود.
ایزاک کوهلبرگ از دانشگاه هاروارد میگوید: «ما شبکهای برای پشتیبانی از تحقیقات و نوآوری در بخش ایمنولوژی ایجاد کردیم که با استفاده از این شبکه میتوان روی منابع فنی و مالی متمرکز شد تا در نهایت پیشرفتهای تاثیرگذار در بخش علم زیستپزشکی بهوجود آید؛ ما به نتایج پیشبالینی این روشهای درمانی امیدواریم.»
پیشگامی ARTiMIS به محققان اجازه میدهد تا به پلتفورم mRNA شرکت مودرنا دسترسی داشته و از آن برای پشتیبانی از تحقیقات در حوزه توسعه دارو استفاده کنند. شرکت مودرنا در گام اول مبلغ ۱٫۲ میلیون دلار گرنت از طریق پیشگامی ARTiMIS برای تحقیقاتی روی mRNA و فناوری رهایش مبتنی بر نانوذرات درنظر گرفته است. پروژههایی که برای این کار تعریف شده است به دنبال درک بهتر فرآیندهای ایمنیدرمانی بوده و دیدگاههای تازهای درباره بیماریهای مرتبط با ایمنی ایجاد کرده است و در نهایت راهبردهای جدیدی نیز برای ممانعت، پیشگیری و درمان این بیماریها ارائه میکند.
شرکت مودرنا برای توسعه بیشتر این دیدگاهها، وارد یک توافقنامه چند ساله تحقیقاتی با دانشگاه هاروارد شدهاست که در قالب این توافقنامه قرار است شرکت مودرنا حمایت مالی ۲٫۴۵ میلیون دلاری را برای پشتیبانی از یک پروژه تحقیقاتی انجام خواهد داد. این پروژه به دنبال استفاده از فناوریهای mRNA بوده تا از آن برای مطالعه و دستکاری سلولهای ایمنی بدن استفاده شود.