سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA)، یک تبادل نظرعمومی در زمینه ایمنی کاربردهای علم و فناورینانو در زمینه غذا و تغذیه آغاز کرده است. این ایده اولیه بر نانومواد مهندسی شده که میتوانند در زنجیره مواد غذایی استفاده شوند، تمرکز دارد.
تبادل نظرعمومی در زمینه ایمنی کاریردهای فناورینانو در غذا
سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA)، یک تبادل نظرعمومی در زمینه ایمنی کاربردهای علم و فناورینانو در زمینه غذا و تغذیه آغاز کرده است. این ایده اولیه بر نانومواد مهندسی شده که میتوانند در زنجیره مواد غذایی استفاده شوند، تمرکز دارد. رویکرد اصلی این ایده، ارزیابی ریسک در این زمینه است. کمیسیون اروپا، با انجام این تحقیق به دنبال شناسایی این نکته است که آیا کمیته علمی EFSA که در آن تمام روسای پانلها حضور دارند، مدیریت این پروژه را برخی از یافتههای کلیدی این پروژه عبارتند از: ۱ – هم اکنون رویکردهای بینالمللی موجود، برای ارزیابی ریسک نانومواد مهندسی ۲ – در حال حاضر امکان تخمین رضایتبخش دادههای علمی در زمینه مواد غیر نانویی ۳ – به خاطر ویژگیهای خاص نانومواد مهندسی شده، این مواد ریسکهای خاص خود را در رابطه با تعیین مشخصات، شناسایی و اندازهگیری نانومواد مهندسی شده در غذا و |