سازمان خواروبار وکشاورزی ملل متحد (FAO ) و سازمان بهداشت جهانی (WHO)، نیاز به مشاورههای علمی در مورد ملاحظات ایمنی مواد غذایی که ممکن است با استفاده از فناورینانو در بخشهای غذایی و کشاورزی ناشی شود، را از طریق فعالیتهای پویشی منجسم سازماندهی کرده است.
نشست مشترک فائو و سازمان بهداشت جهانی برای بررسی ریسکهای فناورینانو در مواد غذایی
سازمان خواروبار وکشاورزی ملل متحد (FAO ) و سازمان بهداشت جهانی (WHO)، نیاز به مشاورههای علمی در مورد ملاحظات ایمنی مواد غذایی که ممکن است با استفاده از فناورینانو در بخشهای غذایی و کشاورزی ناشی شود، را از طریق فعالیتهای پویشی منجسم سازماندهی کرده است. با توجه به افزایش علاقه جهانی به استفاده از فناورری نانو و ملاحظات مربوط به الزامات ایمنی بالقوه مواد غذایی، FAO و WHO برنامهریزی کردهاند تا یک نشست تخصصی مشترک در این زمینه برگزار کنند. هدف این نشست، شناسایی شکافهای دانش در زمینههای ایمنی مواد غذایی، بررسی رویههای ارزیابی ریسک موجود، و در نتیجه حمایت بیشتراز تحقیقات ایمنی مواد غذایی و توسعه رهنمود جهانی در مورد روشهای مناسب ودقیق برای ارزیابی ریسکهای بالقوه ایمنی مواد غذایی که ممکن است از نانوذرات ناشی شوند، است. این نشست با عنوان «نشست مشترک متخصصان FAO وWHO در مورد کاربردهای فناورینانو در • کاربردهای فناورینانو در تمام جنبه های تولید اولیه موادغذایی از گیاهان و هدف کلی این نشست، فراهم کردن اطلاعات جامع برای کشورهای مختلف درباره ریسکهای اهداف نشست متخصصان عبارتند از: • جمعآوری کاربردهای واقعی و پیشبینی شده فناوری نانو در بخشهای غذا و کشاورزی؛
|