اداره ایمنی غذای اروپا (EFSA)، به تازگی یک سند راهنما برای ارزیابی ریسک کاربردهای نانومواد مهندسی شده (ENM) در مواد غذایی منتشر کرده است.
راهنمای ارزیابی ریسک نانومواد مهندسی شده در مواد غذایی
اداره ایمنی غذای اروپا (EFSA)، به تازگی یک سند راهنما برای ارزیابی ریسک راهنمای جدید، ارزیابی ریسک مربوط به کاربردهای غذایی و خوراکی، نظیر افزودنیهای راهنمای EFSA، در پاسخ به تقاضای کمیسیون اروپا مبنی بر بررسی ملاحظات مربوط به بدیهی است که راهنمای جدید ENM، مکمل اسناد راهنمای موجود در زمینه ارزیابی ریسک برای کمک به استفاده عملی از این سند، ۶ سناریو ارائه شده است که هر کدام از این EFSA در فعالیتهای اولیه خود، با انجام یک تبادلنظر عمومی، اهمیت تدوین روشهای این سند به طور رایگان از طریق نشانی
|