«فناورینانو در فرایند تولید، بستهبندی و ایمنی غذا»، یک دوره عملگرا و گستردهای است که در روزهای ۱۲ تا ۱۴ اکتبر سال جاری میلادی (۲۰ تا ۲۲ مهرماه ۱۳۹۰) برگزار خواهد شد.
فناورینانو در فرایند تولید، بستهبندی و ایمنی غذا
فناورینانو دربرگیرنده پتانسیل گستردهای برای صنعت مواد غذایی است. «فناورینانو در این دوره ۳ روزه، نیازهای صنایع مختلف بررسی خواهد شد تا از طریق آن دانش و درکی اساتید این دوره از سازمانهای فناوری غذا، بیوشیمی کاربردی و شیمی- فیزیک دانشگاه موضوعات اصلی دوره عبارتند از: • ارائه دانش گسترده در خصوص نانوادوات برای سنتز و تجزیه و تحلیل نانوساختارها؛ • نحوه تاثیرگذاری اندازه بر ویژگیهای مواد؛ • ویژگیهای منحصربه فرد نانوساختارها؛ و • کابردهای فعلی و آتی مواد کارکردی و جدید. همچنین برای علاقمندان یک دوره یک روزه نیز به شرح ذیل تدارک دیده خواهد شد: ۱٫ بازدید از آزمایشگای نانوی دانشگاه لوند؛ ۲٫ بحث و تبادلنظرهای فردی با دانشمندان منتخب در حوزههای مورد علاقه. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام شرکت در این دوره اینجا را کلیک
|