فناوری‌نانو در فرایند تولید، بسته‌بندی و ایمنی غذا

«فناوری‌نانو در فرایند تولید، بسته‌بندی و ایمنی غذا»، یک دوره عمل‌گرا و گسترده‌ای است که در روزهای ۱۲ تا ۱۴ اکتبر سال جاری میلادی (۲۰ تا ۲۲ مهرماه ۱۳۹۰) برگزار خواهد شد.

فناوری‌نانو دربرگیرنده پتانسیل گسترده‌ای برای صنعت مواد غذایی است. «فناوری‌نانو
در فرایند تولید، بسته‌بندی و ایمنی غذا»، یک دوره عمل‌گرا و گسترده‌ای است که در
روزهای ۱۲ تا ۱۴ اکتبر سال جاری میلادی (۲۰ تا ۲۲ مهرماه ۱۳۹۰) در شهر لوند سوئد
برگزار خواهد شد.

در این دوره ۳ روزه، نیازهای صنایع مختلف بررسی خواهد شد تا از طریق آن دانش و درکی
از روند تحقیقاتی کنونی در این حوزه گسترده جمع‌آوری شود. در دوره جدید، کاربردهای
فعلی و آتی فناوری‌نانو در صنعت مواد غذایی، بحث و بررسی خواهند شد. هدف از برگزاری
دوره فوق، فراهم کردن اطلاعات و دانش کافی در خصوص فناوری‌نانو برای شرکت‌کنندگان
است تا براساس آنها ایده‌های خود را برای توسعه محصولات و فرایندهای جدید ارائه
کنند.

اساتید این دوره از سازمان‌های فناوری غذا، بیوشیمی کاربردی و شیمی- فیزیک دانشگاه
لوند و کنسرسیوم Nanometer Structure (مرکز علم و فناوری‌نانوی سوئیس) انتخاب
خواهند شد.

موضوعات اصلی دوره عبارتند از:

• ارائه دانش گسترده در خصوص نانوادوات برای سنتز و تجزیه و تحلیل نانوساختارها؛

• نحوه تاثیرگذاری اندازه بر ویژگی‌های مواد؛

• ویژگی‌های منحصربه فرد نانوساختارها؛ و

• کابردهای فعلی و آتی مواد کارکردی و جدید.

همچنین برای علاقمندان یک دوره یک روزه نیز به شرح ذیل تدارک دیده خواهد شد:

۱٫ بازدید از آزمایشگای نانوی دانشگاه لوند؛

۲٫ بحث و تبادل‌نظرهای فردی با دانشمندان منتخب در حوزه‌های مورد علاقه.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام شرکت در این دوره اینجا را کلیک
کنند.