گسترش بکارگیری نخ‌های ضدباکتری در منسوجات

فناوری تولید نخ‌های پلی آمید ضدباکتری توسط مجموعه تولیدی تهران تک نخ و تهران زر نخ توسعه یافته است. این مجموعه با حضور در فضای نمایشگاهی پنجمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو به ارائه محصولات مبتنی بر این فناوری پرداخته است.

فناوری تولید نخ‌های پلی آمید ضدباکتری توسط مجموعه تولیدی تهران تک نخ و تهران زر نخ توسعه یافته است. این مجموعه با حضور در فضای نمایشگاهی پنجمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو به ارائه محصولات مبتنی بر این فناوری پرداخته است.

 

مدیرعامل مجموعه تولیدی تهران تک نخ و تهران زر نخ در گفت و گو با خبرنگار ستاد نانو از توسعه این فناوری بر روی انواع مختلف نخ خبر داد و گفت: «برای اولین بار با این فناوری در خارج از ایران آشنا شدم و با توجه به کنجکاوی‌ای که برای من بوجود آمده بود به دنبال راه‌های استفاده از این فناوری رفتم و در حال حاظر بر روی نخ‌های پلی‌آمید این فناوری را به بازار عرضه کرده‌ایم.» وی افزود: «تا کنون به غیر از پلی آمید نتوانستیم فناوری نانو را روی نخ‌های دیگر پیاده کنیم و تنها موادی که توانستیم فناوری نانو را بر روی آن بکار ببریم همین پلی آمید است و بدنبال این هستیم که روی نخ‌های دیگر هم این طرح را پیاده کنیم.»

 

نخ‌های نایلونی ضد باکتری در انواع منسوجات و لباس کاربرد دارند. نخ‌های نایلونی به دلیل خواص مکانیکی مطلوب و نداشتن اثرات مخربی بر روی بدن، بیشتر در تولید لباس‌های زیر کاربرد دارند. از جمله مزایای بکارگیری نخ‌های پلی آمید ضدباکتری در منسوجات می‌توان به توانایی از بین بردن باکتری‌های مضر، کاهش بوی نامطبوع ناشی از ترشحات بدن و ماندگاری بالا به همراه حفظ خواص ضد میکروبی اشاره کرد.