صاحبان ایده و استارتآپ در حوزهی فناوریهای همگرا برای شرکت در طرحی فراخوانده شدهاند که در آن ایدهها و استارتآپها با استفاده از پشتیبانی و سرمایهگذاری مراکز پشتیبان، امکان فعالیت پیدا میکنند.
فراخوان حمایت از استارتآپهای حوزهی فناوریهمگرا
مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی، فراخوانی با هدف جذب و حمایت از ایدهها و استارتآپهای حوزهی فناوریهای همگرا منتشر کردهاست.
در این فراخوان، صاحبان ایدههای نو امکان ارائه طرحهای نوآورانه خود را در حوزههای زیر پیدا میکنند:
حوزهی سلامت (تشخیص، غربالگری، بهبود و درمان)
حوزهی دارو و دارورسانی (دارورسانی هدفمند و هوشمند)
حوزهی انرژی (انرژیهای پاک، نیرو و ذخیره سازی)
حوزهی محیطزیست و آب (آلایندهها، بازیافت و پسماند)
حوزهی فناوری اطلاعات و ارتباطات (اینترنت اشیاء، امنیتسازی و هوشمندسازی)
فناوری زیستی
مکاترونیک
نانوجاذبها
میکروفلئودیک
اپتیک و لیزر
تجهیزات پزشکی و توانبخشی
حسگرها (نانوحسگرها، نانوزیستحسگرها)
تحلیل دادههای بزرگ (به ویژه دادههای ژنتیکی)
نسل نوین توالی یابهای ژنتیکی (NGS)
علوم شناختی (رابط مغز و رایانه، دستگاههای واقعیت مجازی)
ایدههایی که در این فراخوان ثبتنام کردند، بعد از طی یک مرحله داوری، فرصت عملیاتی شدن بهدست میآورند که این کار با پشتیبانی شتابدهندهها و مراکز سرمایهگذار انجام میشود. شتابدهنده و مراکز حمایت کننده عبارتند از:
این فراخوان با حمایت ستاد ویژهی توسعهی فناوری نانو، ستاد توسعهی فناوری زیستی، ستاد توسعهی فناوری حوزهی انرژی و ستاد توسعهی فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته برگزار میشود.
فرآیند اجرایی فراخوان به ترتیب زیر است:
طرحها ابتدا در فراخوان ثبتنام میکنند و پس از داوری، طرحهای منتخب برای داوری به مصاحبه حضوری دعوت میشوند که در این مرحله صاحبان طرح به دفاع از طرحها میپردازند و در نهایت استارتآپهای برگزیده در مرحله داوری حضوری، وارد دورههای آموزشی میشوند. بعد از این دورهها، استارتآپهای برتر طرحهای خود را به شتابدهندهها و مراکز حمایتکننده معرفی میکنند تا مورد ارزیابی قرار گرفته و بتوانند نظر آنها را برای همکاری جلب کنند. استارتآپهایی که توسط شتابدهندهها انتخاب میشوند، همکاری خود را با آنها آغاز میکنند.
برای ثبتنام اینجا را کلیک کنید.