شرکت اکسیر رویان طبیعت فناوری امولسیون چربی در آب را به یک شرکت کرهای فروخته است و این فناوری در حال حاضر برای تولید آب معدنی طعمدار در کرهجنوبی استفاده میشود.
فناوری ایرانی در آبمعدنی طعمدار کرهای!
علیرضا نعیمی، عضو هیئتمدیره شرکت اکسیر رویان طبیعت در این باره میگوید: «در حین بازدید از کرهجنوبی به منظور تعریف پروژهای در حوزه بازیافت، متوجه شدیم که یک گروه سرمایهگذاری در کرهجنوبی به دنبال فناوری است که بتوان چربیها را در آب حل کرد و از آن در صنعت مواد غذایی استفاده نمود. پس از بازگشت به ایران روی توسعه این فناوری کار کردیم و نهایت موفق به ارائه فناوری موردنظر کرهایها شدیم. در نهایت فرمولاسیون این فناوری به شرکتی در کرهجنوبی فروخته شد. این فناوری در بخش مکملها و مواد غذایی استفاده میشود. در حال حاضر در کره با استفاده از این فرمولاسیون، امگا ۶ و اسیدهای چرب مفید در آب حل شده و با افزودن انسانس، محصول آب معدنی طعمدار حاوی مکملها مفید برای بدن تولید و به بازار عرضه میشود.»
مهندس نعیمی میافزاید: «شرکت اکسیر رویان طبیعت بعد از موفقیت در همکاری با کرهایها، به دنبال استفاده از این فناوری در داخل کشور است. از این رو از این فناوری برای تولید مکملهای حاوی اسیدهای چرب و امگا استفاده کردیم و محصولی برای استفاده به عنوان مکمل غذایی تولید کردیم. در حال حاضر مکملهای حاوی روغن ماهی بوی زنندهای دارند در نتیجه استفاده از آن با مشکلاتی روبهرو است. این در حالی است که برخی افراد نظیر کودکان مبتلا به اوتیسم باید از چنین روغنهایی استفاده کنند. ما مکملی ساختیم که فاقد بوی بد بوده و در عین حال جذب بالایی دارد. به دلیل فرمولاسیون نانویی این فناوری، انحلال چربی در آب به خوبی صورت میگیرد و همچنین جذب مواد مکمل نیز با کارایی بالاتری نسبت به روشهای رایج انجام میشود.»
به گفته عضو هیئتمدیره شرکت اکسیر رویان طبیعت قیمت این محصول تقریبا ۵۰ درصد کمتر از نمونه خارجی است در حالی که جذب بهتر داشته و در عین حال بوی بد نیز ندارد.
نعیمی میافزاید: «کار شبیه به کرهایها را در ایران نیز میتوانیم انجام دهیم. یکی از شرکتهای تولیدکننده نوشیدنی در ایران پیشنهاد تولید آب معدنی حاوی مکمل با استفاده از همین فناوری را نیز مطرح کرده که این پیشنهاد در حال بررسی است.»