مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) با همکاری انجمن علمی نانوفناوری سطح ایران و شرکت فناوران سخت آرا، یک کارگاه حضوری (تئوری و عملی) به همراه بازدید تخصصی با موضوع ” فناوری تولید پوششهای نانوساختار به روش PVD و CVD ” برگزار میکنند. ا
برگزاری کارگاه حضوری (تئوری و عملی) به همراه بازدید تخصصی: فناوری تولید پوششهای نانوساختار به روش PVD و CVD
ین کارگاه به منظور آشنایی با اصول روشهای پوششدهی PVD و CVD ، ویژگیها و مزایای پوششهای نانوساختار تولید شده توسط این روشها، و کاربردهای عملی این پوششها در صنایع مختلف، برگزار میشود و ازجمله اهداف اصلی برگزاری این رویداد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پیشرفتهای علمی و فناوری: روشهای PVD و CVD از جمله روشهای پیشرفته در تولید پوششهای نانوساختار هستند که در دهههای اخیر تحولات چشمگیری در صنایع مختلف به وجود آوردهاند. این کارگاه فرصتی استثنایی برای آشنایی با این فناوریها و کاربردهای آنها در صنایع پیشرفته فراهم میآورد.
ارتقاء دانش و مهارتهای فنی: حضور در این کارگاه، شرکتکنندگان را با جدیدترین تحقیقات و دستاوردهای علمی در زمینه پوششهای نانوساختار آشنا میسازد. این دانش تخصصی میتواند به ارتقاء مهارتهای فنی و علمی شرکتکنندگان کمک کند و آنها را به روز نگه دارد.
کاربردهای صنعتی و تجاری: پوششهای نانوساختار تولید شده به روش PVD و CVD در صنایع مختلفی از جمله الکترونیک، خودرو، هوافضا، پزشکی و… کاربردهای فراوانی دارند. این کارگاه به شرکتکنندگان کمک میکند تا با کاربردهای عملی و مزایای این پوششها در صنایع مختلف آشنا شوند و از تجربههای واقعی در این زمینه بهرهمند شوند.
توسعه شبکههای حرفهای: حضور در این کارگاه فرصت مناسبی برای ایجاد و گسترش شبکههای حرفهای و تبادل اطلاعات با دیگر متخصصان و علاقهمندان به این حوزه است. این تبادلات میتواند به توسعه همکاریهای علمی و صنعتی منجر شود و راهکارهای نوآورانهای را برای چالشهای موجود ارائه دهد.
این کارگاه شامل دو بخش تئوری و عملی خواهد بود؛
بخش تئوری (۴ ساعت):
– آشنایی با اصول روشهای گاز فازی PVD و CVD و کاربردهای آنها
– آشنایی با ویژگیهای پوششهای نانوساختار تولید شده به روش PVD و CVD
– آشنایی با مزایا و معایب روشهای PVD و CVD
– آشنایی با کاربردهای پوششهای نانوساختار تولید شده به روش PVD و CVD
– آشنایی با روشهای تولید پوششهای نانوساختار به روش PVD و CVD
– آشنایی با روشهای ارزیابی پوششهای نانوساختار تولید شده به روش PVD و CVD
بخش عملی (۲ ساعت):
– تولید عملی پوششهای نانوساختار به روش PVD و CVD
مدرس کارگاه، دکتر حسن علمخواه، دانشیار و عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد دانشگاه بوعلی سینا، نایب رئیس و عضو هیئت مدیره انجمن علوم و تکنولوژی سطح ایران و بنیانگذار و رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان فناوران سختآرا هستند.
این کارگاه بصورت حضوری در تاریخ پنجشنبه ۲ اسفندماه از ساعت ۸ الی ۱۵ در محل مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) برگزار خواهد شد.
متقاضیان و علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این کارگاه، میتوانند به صفحه رویداد در ایوند به آدرس https://evand.com/events/nano-coating ( لینک کوتاه https://evnd.co/7ccLV ) مراجعه نمایند. مهلت ثبت نام در این کارگاه از طریق ایوند، ۱ اسفندماه میباشد.