بازار جهانی بسته‌بندی مبتنی بر فناوری‌نانو در بخش مواد غذایی

بر اساس گزارش جدیدی که شرکت RNCOS آن را منتشر کرده است، انتظار می‌رودکه نرخ رشد ترکیبی ناخالص سالیانه‌ی (CAGR) بازار جهانی بسته‌بندی مبتنی بر فناوری‌نانو، در بخش مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بین سال‌های ۲۰۱۳-۲۰۰۹ حدود ۱۳ درصد باشد.

بر اساس گزارش جدیدی که شرکت RNCOS آن را منتشر کرده است، انتظار می‌رودکه نرخ رشد
ترکیبی ناخالص سالیانه‌ی (CAGR) بازار جهانی بسته‌بندی مبتنی بر فناوری‌نانو، در
بخش مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بین سال‌های ۲۰۱۳-۲۰۰۹ حدود ۱۳ درصد باشد.

براساس گزارش تحقیقاتی جدید با عنوان «پیش‌بینی بازار فناوری‌نانو تا سال ۲۰۱۳»،
کاربردهای فناوری‌نانو در بخش مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به طور مستمر در حال توسعه
بوده و این بخش از مزایای این فناوری نوظهور بهره‌برداری می‌کند.

کاربردهای مختلفی که در این بخش توسعه یافته‌اند عبارتند از:

• افزایش ماندگاری زیستی و جذب مواد مغذی و مکمل‌های سلامت؛

• بسته‌بندی مواد غذایی با ویژگی‌های مکانیکی و ضدمیکروبی بهبود یافته‌؛

• حسگرهای نانویی برای ردگیری و پایش وضعیت مواد غذایی، طی مراحل حمل و ذخیره‌سازی
آنها.

با گسترش کاربردهای فناوری‌نانو در این صنعت، انتظار می‌رود که نرخ رشد بازار جهانی
بسته‌بندی مبتنی بر فناوری‌نانو، در زمینه مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بین سال‌های
۲۰۱۳-۲۰۰۹ دو رقمی شود.

مطالعه‌ی جدید نشان می‌دهد که استفاده از بسته‌بندی نانویی در بخش مواد غذایی و
نوشیدنی‌ها در کشورهای مختلفی نظیر ایالات متحده آمریکا، استرالیا و ژاپن توسعه
یافته است. با وجود مزایایی مانند افزایش مدت نگهداری مواد غذایی بسته‌بندی شده و
ضد میکروبی بودن آنها، پیش‌بینی می‌شود که بازار بسته‌بندی مبتنی بر فناوری‌نانو طی
سال‌های آتی به سرعت رشد یابد.

در این گزارش، وضعیت کشورهایی نظیر: ایالات متحده آمریکا، ژاپن، آلمان، کره‌جنوبی،
تایوان، فرانسه، انگلیس، ایرلند، چین، هند، برزیل، روسیه و استرالیا پوشش داده شده
است. همچنین در گزارش جدید، حوزه‌های بالقوه رشد، نیز به طور کامل تشریح شده‌اند.

متن کامل این گزارش به قیمت ۱۶۰۰ دلار از طریق نشانی
http://www.rncos.com/Report/IM185.htm قابل خریداری است.