شرکتهای فعال در حوزهی فناوری نانو با شرکت در یازدهمین نمایشگاه ایران پلاست، به معرفی محصولات و خدمات مرتبط با این حوزه به صنعتگران این بخش از ۲ تا ۵ مهرماه سال ۹۶ پرداختند که منجر به ارائهی ۲۱۹ تقاضای استفاده از فناوری نانو شد.
ثبت ۲۱۹ تقاضای استفاده از فناوری نانو در یازدهمین نمایشگاه ایرانپلاست
نمایشگاه ایرانپلاست بهعنوان بزرگترین رویداد صنعت پلاستیک در منطقهی خاورمیانه، با هدف فراهم کردن زمینهای برای رونق بازار صنایع پلاستیک داخلی و تسهیل روند بازاریابی جهانی و حضور این بخش از صنعت کشور در بازارهای جهانی، همهساله برگزار میشود. این نمایشگاه که در بین نمایشگاههای معتبر صنعت پلاستیک جهان طبقهبندی میشود، با گذراندن ده دورهی موفق توانسته روندی رو به رشد را طی کند.
نمایشگاه ایرانپلاست با حضور بیش از ۶۰۰ شرکت داخلی و ۵۰۰ شرکت خارجی در تاریخ ۲ تا ۵ مهرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران و توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار شد. در راستای توسعهی بازار و محصولات مبتنی بر فناوری نانو، شرکتهای فعال در حوزهی فناوری نانو با شرکت در یازدهمین نمایشگاه ایران پلاست، به معرفی محصولات و خدمات مرتبط با این حوزه به صنعتگران این بخش پرداختند. در غرفهی فناوری نانو، تیم ترویج صنعتی فناوری نانو به همراه فناوران ۵ شرکت تولیدکنندهی محصولات نانو و ۲ شرکت ارائهدهندهی خدمات در صنایع کامپوزیت و پلیمر و کارشناسان ستاد نانو، به تشریح خدمات و محصولات مرتبط با این حوزه پرداختند.
شرکتهای فناور حاضر در غرفهی فناوری نانو به شرح زیر بودند:
۱٫ شرکت آریا پلیمر پیشگام با محصول نانوافزودنی UPVC که باعث بهبود مقاومت به ضربه محصول شده و در درب و پنجرههای UPVC قابل استفاده است.
۲٫ شرکت پویا پلیمر تهران با محصول مستربچ نانوکربنات کلسیم با قابلیت شفافیت بیشتر و افزایش خواص مکانیکی محصول نهایی.
۳٫ شرکت پلاسما ایدهآزما با دستگاه پلاسمای سرد اتمسفری جهت بهبود خواص چاپپذیری پلیمرها.
۴٫ شرکت راموآلیبرت با گرانول آنتیباکتریال بر پایهی نانوذرات نقره قابلاستفاده در لوازمخانگی ، بستهبندی و … و نیز کامپاند پلیپروپیلن حاوی نانوذرات با استحکام مکانیکی بالا و قابلاستفاده در قطعات خودرو.
۵٫ شرکت آلیاژهای رازینپلیمر با نانولولهی کربنی رسانا و قابلاستفاده برای دماهای بالا و داشتن ثبات رسانایی الکتریکی.
۶٫ شرکت فناوران سختآرا ارائهدهندهی خدمات پوششدهی انواع قالبهای اکستروژن، فوج و تزریق پلاستیک.
۷٫ شرکت رنگدانه سیرجان با گرانول پلیپروپیلن آنتیباکتریال حاوی نانوذرات اکسید روی قابلاستفاده در تولید الیاف، ظروف بستهبندی و کلیه قطعات پلیمری.
ارائهی این محصولات و فناوریها منجر به ثبت ۲۱۹ تقاضای استفاده از فناوری نانو در حوزههای مختلف شد. این تقاضاها از مجموع ۱۴۰ شخص حقیقی و حقوقی بهوسیلهی تکمیل فرمهای تبادل فناوری به ثبت رسید که بیشترین تقاضاها به ترتیب مربوط به حوزههای کامپوزیت و پلیمر، پلاسما و نانوپوشش بودند.
توزیع فرمهای تبادل در حوزههای مختلف در شکل زیر مشخص شده است.
شرکتهای فناور حاضر در غرفه ترویج صنعتی ستاد فناوری نانو به شرح زیر بودند:
لازم به ذکر است که غرفه فناوری نانو در غرفهی شماره ۳۵ سالن میلادB محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، واقع شده بود.